تبلیغات
نوشته های یک مرد اردیبهشتی - کدوم قسمت
 
گاهی به باختن فکر کن

کدوم قسمت

نوشته شده توسط :بی کلک
شنبه 7 مهر 1397-10:14 ق.ظ

اکثر میوه ها و شاید همه شون خوشمزه هستند.

ولی کمتر میوه ای هست که بشه کامل خوردش. معمولا پوستشو می کنیم. و یا هسته اش رو نمی خوریم.


یعنی یک میوه را جز در مورد میوه های تمام خوشمزه مثل اون فرنگی باید با دقت خورد و قسمتهای تلهش رو نخورد.

آفریننده میوه هم منظورش از خلق میوه ، اون قسمتهای شیرینش بوده است.

البته به شرط اینکه آفریننده میوه رو قبول داشته باشیم.


حرف یه دوست خوب هم مثل میوه است. عموما ممکنه یه جای تلخی هم داشته باشه. شما باید اون قیمت تلخ رو جدا نکنی و نشنوی و کاری بهش نداشته باشی.

تمرکز کنی رو قسمت شیرین. اینجوری اوقاتت خوش است.

حالا اگه کلا دنبال قسمتهای تلخ باشی که من‌بدبختم





نظرات() 


B
یکشنبه 8 مهر 1397 06:42 ق.ظ
خواهش میکنم . برای اینکه عذرخواهی کنین نگفتم در کل دلم میخواست نظرم رو درباره اینجا بگم
پاسخ بی کلک : دستت درد نکنه‌ . خوشحال شدیم. بازم نظرتو بگو
T
شنبه 7 مهر 1397 09:51 ب.ظ
شما خودت یک‌ نمونه از اونایی هستی که تلخی حرفات خیلی زیاده . خودم صدبار خواستم پامو اینجا نگذارم دیگه اما بازم میام . میدونید چرا چون حرفات اگرچه تلخه اما حقیقته .
گفتن حقیقت تلخ هم در دراز مدت شاید مفید باشه
ادمایی که چاپلوسی میکنن بیخودی ، یا درباره دیگران خوب بلدن حرف تلخ بزنن اما درباره خودشون اصلا اینکارو نمیکنن ، زیادن و حال من یکی رو دارن بهم میزنن .
اما شما اگر از دیگران انتقاد کنی از خودت هم میکنی . بر علیه زنها بنویسی بر علیه مردها هم می نویسی
برای موضوعی که دیگران کورکورانه و تعصبی واکنش نشون میدن شما شجاعانه حقیقت رو میگی حتی اگر بر خلاف نظر عامه مردم باشه


اینا تعریف و تمجید نبود فکرکن یه نظریه کلی از طرف یکی از مخاطبان سه ساله وبلاگت بود
الانم مطمئنم جوابمو تلخ میدی اما عیب نداره دیگه عادت کردیم همگی
پاسخ بی کلک : من از شما عذرخواهی می کنم. ممنون که عیب و ایرادم رو گفتی. متاسفانه حق با شماست. اتفاقا چند بار هم فلفل از زبانم انتقام شما رو گرفته و زبانم رو سوزونده . انشالله درست بشم
R
شنبه 7 مهر 1397 09:38 ب.ظ
به درصد محبوبیت اون شخص گوینده برمی گرده
هر چقدر اون ادم محبوب تر باشه برامون , قسمت های تلخ حرفش هم اتفاقا شیرین میشه .
پاسخ بی کلک : گاهی برعکسه. وقتی طرف محبوبه روش حساسیم و توقع کمترین تلخی رو تو حرفاش نداریم
واگویه که قبلا وبلاگ داشته
شنبه 7 مهر 1397 06:16 ب.ظ
اتفاقا تلخش هم خوشمزه ست
به شرط این که نگاهت به دنبال شیرینی نباشه فقط
پاسخ بی کلک : بله. مثلا اگه نگاهت به شیرینی نارنگی باشه می تونی اونو با پوست بخوری
الهه
شنبه 7 مهر 1397 01:19 ب.ظ
هم تلخ هم شیرینش لازمه و البته شیرینش لذت بخشه.
حس میکنم تلخیها ست که آدم رو به خودش میاره تا ببینه با خودش چند چنده و الا تا وقتی خوشی باشه اصلا حواسش به دور و برش نیست.
پاسخ بی کلک : ممنونم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ:



آرشیو:


طبقه بندی:


آخرین پستها:


پیوندها:


نویسندگان:


آمار وبلاگ:







The Theme Being Used Is MihanBlog Created By ThemeBox